top of page

JOGI NYILATKOZAT

A Trangoni® márkanév weboldalának tulajdonosa, a Trangoni Design Bt. (továbbiakban "Trangoni"), tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

 

A Trangoni weboldalainak tartalma és az alatta megjelenő termékek szerzői jogvédelem alá esnek. Cégünk minden jogot fenntart.

 

A Trangoni előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy bármely részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. A Trangoni azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra - Ön ezen oldalak kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

 

A Trangoni weboldalainak tartalma az eredetileg leírtak szerint, változtatás nélkül értendő. Ha a törvény másként nem rendelkezik, a Trangoni semmilyen természetű garanciát nem vállal Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára vonatkozóan.

 

A Trangoni fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor felülírja vagy elérhetőségüket megszüntesse. A Trangoni nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

 

A Trangoni honlapján esetleg említésre kerülő, megjelenő, védett névvel és logóval rendelkező cégek nevei és logói az adott cégek védjegyei.

 

A Trangoni nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez a Trangoni weboldalai kapcsolódnak.

 

Mivel a Trangoni nem tudja garantálni sem szervere, sem a szerver internet kapcsolatának folyamatos működését, sem kizárni a szerverhez való harmadik fél általi hozzáférés lehetőségét, így a Trangoni nem vállal felelősséget a szerver esetleges meghibásodásából, elérhetetlenné válásából, a Trangoni honlapja tartalmának harmadik fél általi megváltoztatásából származó károkért.

 

A böngészés során az Ön IP-címét, böngészőjének típusát, illetve a hozzárendelt 'cookie' azonosítót naplózzuk. Ezen adatokat a honlap karbantartásához, statisztikai adatainak kimutatáshoz, a honlap fejlesztéséhez, tároljuk és dolgozzuk fel.

 

A személyes adatait az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltak szerint kezeljük.

 

A honlap tartalmaz külső weboldalakra mutató hivatkozásokat. Ezen külső oldalak adatkezelése cégünktől független, így azokért felelősséget vállalni nem tudunk.

bottom of page