top of page

MAGUNKRÓL

TRANGONI ® - Stílusos önkifejezés

 

Bártfai Lilla és Márta


A TRANGONI márkát 2015 novemberében hívtuk életre azzal a céllal, hogy olyan egyedi, stílusos és minőségi esküvői/alkalmi fejdíszeket, különleges fátylakat alkossunk, melyek hűen tükrözik viselőjük személyiségét.

 

A művészi tehetség és a kézműves mesterség családi örökségünk, mint anya-lánya tervezőpáros számos iparművész felmenővel büszkélkedhetünk. Közülük mégis kiemelkedik egy, az olasz Trangoni Viktor, intarzia készítő mester. Elragadó egyénisége, igényes munkája, rendkívüli stílusérzéke és ebből fakadó népszerűsége, igazi inspiráció a TRANGONI stúdiójában.

 

Mintegy 100 évvel ezelőtt - nem kis büszkeséggel -, Trangoni Viktor mondta azt, hogy az ő neve egy igazi márka. Nos, mára a TRANGONI márka valósággá vált. Viktor szenvedélye az élet és a gyönyörű nők iránt abban tükröződik most, ahogyan a fejdíszeket a karakterüket kifejező olasz női nevekkel jelöljük. Ezzel elkezdünk egy történetet, amelyet kedves látogatónk, te írhatsz tovább...

A TRANGONI fejdíszek két világ találkozásából születnek, és ettől igazán különlegesek. Márta textiltervezőként az anyagok, textúrák és színek titkainak ismerője - kreatív látásmódjával új megoldások születnek, még a hagyományos elemek is új formát nyernek. Lilla pedig jelmeztervezőként a stílusos megjelenés mestere - kifinomult érzékkel tervezi meg az egyéniséget kifejező fejdíszt és fésüli össze a viselet többi elemével. A kétféle megközelítés és szakmai tapasztalat összefonódásából iparművészeti darabok, műalkotások készülnek. A mesterségek ötvözése kéz a kézben jár az anyagok és a technikák sokszínűségével. A francia gyöngyözéstől, a hagyományos selyemvirág-készítésen át egészen a 3D-s nyomtatóval készült technikákig többféle módszer gazdagítja palettájukat, a tradíció és az innováció játékából születnek az időtlen, ugyanakkor trendi darabok.

A TRANGONI ® reméljük, sokunknak egyet jelent a stílusos önkifejezéssel.

bottom of page